1.3.10

sangat x best dowh.


...Gua Tempurung giler x best.
Naik tangga macam nak mampos punya tercungap-cungap.
Pastu turun plak; ngan licin-licin; kalo jatuh memang ko tak sempat nak jawab MOHE test la.
Satgi igtkan dah nk balik kan....sekali slide turun bawah lak.
Merangkak cam askar jepun; siap basah lagi sebab ad underwater river.
Dah la bawah tu batu kan; memang abes luka-luka la..
2 jam dalam tuh ngan panas; gelap lagi...haih.....memang giler x best dowh..
...baek korang jangan pegi...
wat rugi je duit korang.........

.
.
.
.
.
.
.

ok. dah sah sah la aku tipu kan :)

6 comments:

  1. kalo x best pun dlm mne2 gmba muke ko msti yg plg excited hahaha~









    ok aku tipu gk.

    ReplyDelete
  2. peah: tipu sunat~ :P
    sur: haha. cisss~

    ReplyDelete
  3. hahah!! siut jer ko kan! aku baru jer nk attack ko balik..hahha :P

    ReplyDelete
  4. mok cik: hahahahahahaha. of kos la best weyh!
    ojan: amoih...brani ko nak attack hakoo..

    ReplyDelete