22.11.09

[shocking!] huduh vs lawa - part 2

Ingat tak aritu aku ada bagi satu website khas untuk orang yang kunun2 lawa/hensem?


Rumate telah mencabar aku letak gambar sendiri kat website ni.Makanya for the sake of kajian, aku pon menerai la letak gambar kat situ. Haha.

Langkah-langkah kajian : Isi borang dan letak gambar. Lepas korang upload gambar, derang akan bagi masa 48 jam for member2 kat situ (yg berlawanan gender) untuk vote. Kalo lepas 2 hari tu ada orang vote 'yes'; maka jadilah korang member orang2 lawaDANBUDUS.com

Nak tau sebab apa aku cakap BUDUS??!
Sorang mamat ni, nama dia RICHARD-NICOLAS Fran├žois tetiba kasi mesej. Berapi gila aku bila baca D<
"Take off your stupid islamic veil! It makes you ugly."

Mengucap panjang aku. Kalo mamat ni depan mata mau saja aku tampar dia D:
Bodoh gila x? Hak aku la nak pakai tudung; ko sapa tetiba nak flame?? Ada ke aku kutuk2 agama ko??! Macam ni ke orang-orang yg konon lawa?! Boleh pegi mampos la ko ngan perasaan perasan ko tuh! Trus aku delete akaun. Buat buang masa dan tenaga je layan orang tak bertamadun.

To this Richard guy, you're not only insulting me; you're insulting the whole Islamic female community. Please be careful on your words and think with you head (not your heart) before commenting anything. Religion is not a joke. At least not to me and my friends.

And FYI, website ni serius ntahpape. Aku konon nak siasat la sejauh mana lawanya org dalam tuh. Harem tak. 90% perasan je lebih. Pose suma seksi macam babun. Siap ada yang letak gambar artis. And most of the conversations? So immature and uneducated.
Berdasarkan website ni; apa yg aku boleh simpulkan hanyalah BEAUTIFUL PEOPLE = STUPID PEOPLE.

Sekian



3 comments:

  1. gilooooo~kalo die depan aku...aku bunuh terus!plus, mencarut2!hahahah~

    ReplyDelete
  2. xleh2. kite kene berhikmah. conditioning ckit. bg die sume bukti2 kebenaran Islam. nanges trus masuk Islam. haha :)

    ReplyDelete
  3. peah: sila2. ntah makhluk x bertamadun dr mana pon ak taktau. huhu

    orkid: tau xpe. ak cam nak soh dia masuk ESQ la.huhu.

    ReplyDelete