20.3.09

agensi pencari jodoh? lol

Tadi maser makan kt Nando's ngan the geng, tetibe je Donut tengok kat aku n wat ekspresi muke yang agak sukar difahami. N den Nita ngan selamberg berkata;

Nita : Kitorang ni ingat nak jadi agensi pencari jodoh la~
Aku : Er..
Donut : SV Nita ni tengah mencari..
Aku : Er...
Nita : Aku raser ko musti minat, Chinese look, ade kete, bla3..
Rakan2 laen : Setuju!
Aku : (-__-")

LOL korang, I appreciate ur concern so so very much..even pakcik makcik kat opis pon duk asyik tanye bende same, "nape xde bf lagi?"
Em...susah la nak jawab. after frust menonggeng dengan lelaki yang tend to take me for granted, aku dah janji dengan diri aku nak cari yang betul2 sayang gile nak mampus ngan aku (robot maybe? lol) so aku x nak terburu-buru.

Futhermore, I LOVE LOVE LOVE being single rite now. Senang, x payah dok asyik berangan, kredit pon x abes..hehe :P


5 comments:

  1. hahaha..
    their idea sgt nice la~

    ReplyDelete
  2. hahahah..sv nita gatal duhhh...mmg sedang mencarik..pm aku pki communicator kin..aku bg ayat2 garang skett..terus die tak berminat.hhahhaa

    ReplyDelete
  3. peah!! tlg jgn down kan tirah...huk3

    ReplyDelete
  4. hahaa.. jgn amek yg gatal babe~

    ReplyDelete
  5. hahahahahahaha cis.
    sah2 gatal. reject2 xD

    ReplyDelete