1.8.10

zzz.


Lama sudah tidak menghapdate. Skang ni hari2 keje aku makan, tido, lepak tgk tibi jerk.ulang2 buat benda sama (don't judge ok.haha) kata menganggur kan. buat la cara menganggur. tapi kan, lama2 rasa cam bosan gila; duk umah sehari-harian. aku xtau camna para penganggur2 dan surirumah buleh duk lama2. mebe aku dah patut carik keja kot..tapi cam malas; tp bila duk umah..rasa bosan lak..ish..dilema2..ada x keja yg masuk duit tp duk goyang2 kaki je? mwahaha. sungguh x ada misi dan visi =.=

alang2 dah hapdate ni, korang rasa aku patut tukar header atau tidak? (jika orang2 yg tidak minat jpop tidak tahu, KAT-TUN dah xde A; maka skarang dah jadi KT-TUN,atau TT-UKN,atau TU-TKN ok pebende aku merepek ni)

Jiwa raga aku masih terluka (eceh) so cam x ley esep bila tgk gambar KAT-TUN kat header blog. So kalo aku tuka, aku patut tuka gamba apa? gambar owner belog kah, atau gmbar pemandangan, atau gmbr makanan kegemaran, buah-buahan feveret,etc etc?

2 comments:

  1. tuka header gmba ak mungkin?
    free publicity. haha!
    er ak mmg x ikut jpop pnye news kn..kat-tun da xd tu mknenye ape?

    ReplyDelete